søndag 16. januar 2011

Godt nyttår!

 Tusen takk til alle som var med å gjorde juleavslutningen til en fin opplevelse for både barn og voksne.

Vi er i gang med treningene etter nyttår og har laget en oversikt over nybegynner lørdagene resten av sesongen. Det er også trening for nybegynnere på mandager 16.30 – 17.15

Det vil bli fokus på to ting frem til Antii reiser hjem i slutten av mars.
Trene til å ta test og lage en ny oppvisning til sesongavslutning.
Skøyteshopen vil være åpen de lørdager Gøril er hjelpetrener, dersom noen ønsker å kjøpe noe utenom disse dager, er det bare å ta kontakt.
goril@jdata.no – mobil 98213519
Vi ønsker å nå ut til flest mulig med informasjon og  har laget en side på Facebook, der vi har lagt ut bilder fra juleavslutningen og noen videoer som kan være til inspirasjon.
 Gruppen heter Nærbø IL Kunstløp.
I tillegg har vi laget denne bloggen, der vi ønsker å legge ut informasjon, bilder, linker og på sikt legge ut bilder av det vi har for salg av kjoler, skjørt og utstyr.

Dersom noen har lyst å være med å bidra med noe for at vil skal bli en bedre klubb, blir vi kjempeglade. Det er ledige plasser i styret….
Behovet akkurat nå er: hjelp til å sende ut informasjon til alle medlemmer, registrere nye medlemmer, være med å hjelpe de alle minste på isen på lørdager og hjelp til å organisere skøyteshopen.  Gi oss beskjed dersom noen av disse arbeidsoppgavene kan passe for deg.

Minner også om voksentreningen der vi blir kjempeglade for alle som vil være med!
Mandag: 17.15 – 18.00 – Onsdag:  17.15 -18.00
Hilsen StyretIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar